Hoppa till sidans innehåll

Distriktsnytt Halland


Med anledning av rådande situation och pågående coronapandemi har styrgruppen för SM-veckan i Halmstad enhälligt beslutat att ställa in SM-veckan sommar 2021.
 
Dans är något av det absolut bästa Alice Risberg vet. Hon pluggar dans i skolan, hon dansar själv och hon ägnar massvis av tid åt att dansa själv.
 
I Frillesås FF är man noga med att alla ledare och tränare ska utbildas i viktiga frågor. En av de som håller i rodret är Petra Ahlmén. Nu har hon utsetts till årets Folkbildare av RF-SISU Halland.
 
Att han överhuvudtaget började med discgolf var en slump. Efter första kastet var han fast. Sedan 2 år är han både ledare och ordförande i Varbergs discgolf. En position som nu givit honom titeln Årets ledare.
 
En av hennes styrkor på plan är löpningen, förmågan att befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle en annan. Dessutom älskar hon det hon gör. Möt en av årets Hallandsjuniorer, Molly Johansson, fotbollsspelare i Häcken.
 
Alltihop började med att hon hängde med sin lillebror när han skulle börja fotbollsskolan. Hon började hjälpa till och snart var hon en av ledarna. Nu har hon blivit utsedd till årets Unga ledare av RF-SISU Halland.
 
Halmstad roddklubb har lagt några tuffa år bakom sig. Tack vare ett antal nya medlemmar, ett gäng goda idéer och ett rätt stort mått av handlingskraft har man vänt utvecklingen. Nu har Halmstad roddklubb utsetts till årets förening.
 
Hon vill helt enkelt se hur bra hon kan bli. En egenskap som tagit henne till yppersta eliten både när vi snackar aktion på fotbollsplan och i styrelserummen. Nu har Susanne Erlandsson tagit över ordförandeklubban i RF-SISU Halland.
 
Vårens utbud av kurser och utbildningar som genomförs av RF-SISU Halland är som vanligt både omfattande och inspirerande.
 
Nu har du chansen att förena nytta med nöje. Under årets påsklov kommer RF SISU Halland anordna en grundutbildning för tränare. Ett koncept som skapar kul sysselsättning på lovet samtidigt som fler aktiva ungdomar får chans att vara med.
 
Nu får alla barn och unga träna igen. Det meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten tidigare under dagen. Man betonade också vikten av att också gymnasieungdomarna får träna tillsammans igen.
 
Nu när vårens aktiviteter drar igång kommer den nya appen LOK för digital närvarorapportering. En app som gör det ännu enklare för dig som ledare att registrera närvaro.
 
Nu närmar sig sista datum för att ansöka om LOK-stöd för höstens aktiviteter. Har ni frågor om hur vårens aktiviteter ska redovisas? RF-SISU Halland arrangerar ett antal öppna frågestunder för att kunna besvara era frågor.
 
Nu har många barn och unga i Halland börjat träna nästan som vanligt. Men ännu finns det kommuner som inte tillåter träning inomhus. Och för alla födda före 2005 är det fortfarande tuffa restriktioner som gäller.
 
Regeringen gav idag besked att idrottsträningar för barn och ungdomar som är födda 2005 och senare kan återupptas både inomhus och utomhus.
 
12

 sök projektstöd

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Skåne-Hallands Danssportförbund
Lillie-Ann Lindström, Drottninggatan 131
281 48 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@shdsf.nu

Se all info