Hoppa till sidans innehåll

Distriktsnytt Halland


Tidig selektering och möjligheten att hålla på med flera idrotter parallellt. Det var temat för årets Intressepolitiska dag. En dag som i år anordnades digitalt.
 
 
Nu kan du vara med och påverka. Tipsa om kandidater till viktiga val på Distriktsidrottsstämman i Halland! Stämman fattar beslut i viktiga framtidsfrågor och väljer styrelse för RF-SISU Halland.
 
Behöver strategierna för ledarförsörjning ses över? Skulle styrelsearbetet behöva utvecklas? Eller ser ni att det finns kunskapsluckor kring kost och träningslära?
 
Läget i Halland och stora delar av Sverige är ansträngt. Vi uppmanar er alla att fortsätta anstränga er. Var och en av oss behöver ta ett stort ansvar för att få stopp påsmittspridningen av covid- 19.
 
Med anledning av ökad smittspridningen av Covid-19 har det beslutats om skärpta allmänna råd i Region Halland. För att ni ska få hjälp att tolka vad det innebär för den egna verksamheten bjuder RF-SISU Halland in till infoträff via Teams idag.
 
Regionen meddelar idag att ”det inte är osannolikt att det blir lokala allmänna råd i Halland inom en närmre framtid”. Det kommer såklart att påverka Idrotten i Halland, det påverkar människorna i Halland, det påverkar oss alla på olika sätt.
 
Trots restriktioner och riktlinjer drabbas allt fler halläningar återigen av Corona. Redan nu har ett antal föreningar drabbats. RF/SISU riks har tagit fram ett antal riktlinjer som kan vara bra att följa om just er förening skulle drabbas.
 
Vi har just nu problem med anmälan till våra kurser. Av någon anledning fungerar inte alltid systemet. För tillfället ber vi er därför att kontakta Malin Eriksson eller Åsa Agmyr om anmälan inte fungerar.
 
För att hjälpa alla de föreningar som just nu funderar på hur en ansökan går till, vilka verifikationer och underlag som krävs och hur man praktiskt går tillväga anordnar RF-SISU Halland tre informationsträffar nästa vecka.
 
Coronaviruset har satt djupa spår i stora delar av samhället. Idrotten är en av de sektorer som drabbats allra hårdast. Inställda tävlingar, matcher och tävlingar utan publik och byte av träningshallar är bara några av alla svårigheter.
 
Under coronapandemin har många föreningar i idrottshalland valt att ställa om istället för att ställa in. SS Kaparen i Gottskär satsade på folkbildning och utbildning under anpassade former och den anrika seglarskolan − i ny tappning – blev en...
 
Är du sugen på att komma igång men har lite svårt att veta hur? Har du passerat 60 och känner att du behöver fylla på inspirationen med tips och tips kring kost och träning?
 
En skön promenad, några rörlighetsövningar och lite fika på slutet. Mer än så behövs inte för att skapa ett lyckat pass inom ramen för Idrott för äldre. I Frillesås har Löftadalens dragkampklubb tagit tag i taktpinnen.
 
Full fart framåt. Så skulle barnens inställning under Idrottens dag kunna beskrivas. Frösakullskolan är en av de fyra skolor i Halmstad som valde att delta. Där bjöds barnen på bland annat skogspromenad, hopprepsutmaning och hinderbana under dagen.
 
12

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Skåne-Hallands Danssportförbund
Lillie-Ann Lindström, Drottninggatan 131
281 48 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@shdsf.nu

Se all info