Hoppa till sidans innehåll

Distriktsnytt Halland


På Distriktsidrottsstämman i Halland 2022 kommer en rad viktiga val att genomföras. Du kan vara med och påverka redan nu.
 
Fotboll, streetdance, fysträning, teori och så massvis av simning. Det är ett av Simklubben Laxens recept på ett lyckat träningsläger.
 
Snart är det dags för årets upplaga av Idrottsforum. En mötesplats där människor från idrotten i Hallands alla hörn och kanter får chans att träffas, utbyta erfarenheter och lära nytt.
 
Just nu är läget vad gäller Coronapandemin betydligt ljusare än på länge. Men så sent som i somras var läget ett helt annat och nu finns därför möjlighet att återigen söka kompensationsstöd.
 
Nu närmar sig sista datum för att få LOK-stöd för alla de aktiviteter som genomförts under våren.
 

Nu tar vi sommarledigt

(2021-07-02 10:00)
Nu står sommaren i full blom. Luften är ljum och vattnet varmt. Då passar vi på RF SISU Halland på att ta lite ledigt. Och det hoppas vi att ni, som är aktiva i alla Hallands föreningar, också får chans att göra.
 
Finns det plats för alla i ert lag eller er träningsgrupp? Får man se ut hur man vill? Kan tjejer verkligen spela hockey och killar dansa balett? Allt det här är frågor som Forumteatern tar upp och diskuterar.
 
Just nu står sommaren för dörren och vi längtar alla efter sol, värme och lite välförtjänt ledighet. Men när grillen gått varm och vi fått hoppa i plurret ett gäng gånger, då väntar en spännande höst.
 
Coronapandemin och dess effekter på idrottsvärlden har gjort våren minst sagt hektisk för Susanne Erlandsson, RF SISU Hallands nyvalde ordförande. Nu uppmanar hon alla föreningsaktiva runt om i Halland att första ta lite ledigt.
 
Sommaren är på ingång och pandemin börjar lätta, åtminstone en smula. Från första juni är det tillåtet att idrotta, spela matcher och ordna mindre cuper igen. Perfekta förutsättningar att ta tag i de satsningar ni kanske funderat på under ett tag.
 
Från 1 juni blir det lättnader för idrotten, meddelar regeringen och Folkhälsomyndigheten. Det gäller bland annat tävling, match och läger för barn, publiktak på upp till 500 personer utomhus och 150 utövare vid tävlingar i skog, på vatten och väg.
 
Samhällets aktörer måste arbeta tillsammans för att stärka idrotten i den nystart som väntar. Det skriver RF-SISU Hallands ordförande Susanne Erlandsson och distriktsidrottschef Sandra Hidgård, distriktsidrottschef.
 
Med anledning av rådande situation och pågående coronapandemi har styrgruppen för SM-veckan i Halmstad enhälligt beslutat att ställa in SM-veckan sommar 2021.
 
Dans är något av det absolut bästa Alice Risberg vet. Hon pluggar dans i skolan, hon dansar själv och hon ägnar massvis av tid åt att dansa själv.
 
I Frillesås FF är man noga med att alla ledare och tränare ska utbildas i viktiga frågor. En av de som håller i rodret är Petra Ahlmén. Nu har hon utsetts till årets Folkbildare av RF-SISU Halland.
 
12

 

sök projektstöd

Sverigekarta

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 

WDSF

WRRC

WADF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Skåne-Hallands Danssportförbund
Lillie-Ann Lindström, Drottninggatan 131
281 48 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@shdsf.nu

Se all info